Een ongekende
zonbeleving!

TANLOUNGE level 5 - Ergoline 1600

Naast de sublieme kwaliteit van de level 4 zonnebank wordt bij de level 5 zonnebank het ligcomfort nog eens extra benadrukt. De bruining is nog intensiever door de extra sterke lampen en gezichtsbruiners!

Auqafresh, aroma, airco, mp3 & 3D sound

Een intensieve bruining en huiverzorging in èèn!

De unieke combinatie van UV-light en Beauty Light maakt een bijzonder mooi een diepbruine kleur, met gelijktijdige huidverzorging mogelijk.

Beauty Lights verzorgen en de huid en verbeteren de beloedcirculatie en de zuurstofverzorging in de huid, hierdoor is een intensiever en dieper bruiningsproces haalbaar.

Uw kunt zelf de intensiteit bepalen.
Sensitive, medium en intensive , waardoor de zonnebank geschikt is voor de beginnende en de gevorderde zonner.

De complete Wellness- faciliteiten, inclusief de makkelijk te bedienen Bluetooth-verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.
Geniet van een geheel nieuwe bruiningswereld. Het ligvlak van de level 5 zonnebanken is ergonomisch gevormd om een beter gevoel van rust en ontspanning te bieden. Deze grensverleggende zonnebank is een sensatie voor de gevorderde bruiner.

Met de Climatronic Plus wordt de individuele comfort en temperatuur sneller bereikt en constant gehouden tijdens de bruiningscylcus.

meer over level 1
meer over level 2
meer over level 3
meer over level 4
meer over level 5