Een ongekende
zonbeleving!

TANLOUNGE Level 5 - Ergoline 1400

Naast de sublieme kwaliteit van de level 4 zonnebank wordt bij de level 5 zonnebank het ligcomfort nog eens extra benadrukt. De bruining is nog intensiever door de extra sterke lampen en gezichtsbruiners!

Auqafresh, aroma, airco, mp3 & 3D sound

Geniet van een geheel nieuwe bruiningswereld. Het ligvlak van de level 5 zonnebanken is ergonomisch gevormd om een beter gevoel van rust en ontspanning te bieden. Deze grensverleggende zonnebank is een sensatie voor de gevorderde bruiner.

52 UV-lampen zorgen voor een intense bruine teint. Het nieuwe gezichtsbruinersysteem met 5 Ultra Performance hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti lampen laten niets te wensen over. Dit wordt ondersteunt met 2 krachtige schouderbruiners. De level 5 zonnebank zorgt voor ongekend comfort waardoor een zonsessie een heerlijke ervaring wordt. Met de Climatronic Plus wordt de individuele comfort en temperatuur sneller bereikt en constant gehouden tijdens de bruiningscylcus.

Bij deze zonnebank is het mogelijk om gebruik te maken van je eigen muziek. Geniet van het nieuwe 3D sound systeem en optimale bediening door middel van het innovatieve bedieningssysteem.

De Ergoline 1400 is alleen beschikbaar in Amersfoort.

meer over level 1
meer over level 2
meer over level 3
meer over level 4
meer over level 5