ERGOLINE PRESTIGE 1600

Een intensieve bruining en huiverzorging in èèn! De unieke combinatie van UV-light en Beauty Light maakt een bijzonder mooi een diepbruine kleur, met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Beauty Lights verzorgen en de huid en verbeteren de bloedcirculatie en de zuurstofverzorging in de huid, hierdoor is een intensiever en dieper bruiningsproces haalbaar.

Uw kunt zelf de intensiteit bepalen. Sensitive, medium en intensive , waardoor de zonnebank geschikt is voor de beginnende en de gevorderde zonner.

De complete Wellness- faciliteiten, inclusief de makkelijk te bedienen Bluetooth-verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau. Geniet van een geheel nieuwe bruiningswereld. Het ligvlak van de level 5 zonnebanken is ergonomisch gevormd om een beter gevoel van rust en ontspanning te bieden. Deze grensverleggende zonnebank is een sensatie voor de gevorderde bruiner.

Met de Climatronic Plus wordt de individuele comfort en temperatuur sneller bereikt en constant gehouden tijdens de bruiningscylcus.

Kom ontspannen in één van onze vestigingen

lounge-amersfoort

TANLOUNGE AMERSFOORT

Tel. 033 - 456 07 44

Spoetnik 2 - Amersfoort

lelystadvest

TANLOUNGE LELYSTAD

Tel. 0320 - 21 41 23

Reaalhof 1c - Lelystad

ZON EXTRA EFFICIËNT
MET AUSTRALIAN GOLD PRODUCTEN