OVER ONS

Tanlounge Amersfoort


Sinds 2003 is Tanlounge een begrip in Amersfoort en omgeving

De vestiging in Amersfoort aan de Ariane werd te klein en in Januari 2018 is de vestiging verhuisd naar de huidige locatie Spoetnik 2 waar we dubbel zoveel banken kwijt kunnen!

Verantwoord zonnen

Bij het eerste bezoek aan ons, nemen onze professionals op basis van een huidanalyseformulier een gratis huidanalyse met je door. Op basis van de informatie adviseren wij welke zonnebank voor je huidtype het meest geschikt is en hoe lang je op een verantwoorde manier onder de zonnebank kunt zonnen. Bij Tanlounge hoef je geen afspraak te maken. We hebben verschillende zonnebanken van marktleider Ergoline , die onderverdeeld zijn in verschillende levels oplopend tot de geavanceerde Sun & Beauty zonnebanken , dus je kunt altijd bij ons terecht.

Toch een momentje moeten wachten? Ontspan alvast even in onze eigentijdse lounge. Neem een kopje koffie, thee of een limonade en voor je het weet ben je aan de beurt. Hygiëne en veiligheid vinden wij erg belangrijk en bij ons staat dit dan ook altijd voorop. Ter bevordering van de hygiëne wordt iedere zonnebank na gebruik direct fris gereinigd en gedesinfecteerd.

In elke cabine staat er een deodorant, make-up remover en ligt er een handdoek met een verfrissingsdoekje. Uiteraard ligt er voor elke klant een gedesinfecteerd brilletje bij elk bezoek klaar.

Kom ontspannen bij zonnestudio Tanlounge

lounge-amersfoort

TANLOUNGE AMERSFOORT

Tel. 033 - 456 07 44

Spoetnik 2 - Amersfoort

ZON EXTRA EFFICIËNT
MET AUSTRALIAN GOLD PRODUCTEN