1_pagebanner.jpg

Over ons

TANLOUNGE - Because we care

Tanlounge is 'the place to be' als je pure ontspanning wilt combineren met het krijgen van een mooi bruin kleurtje voor slechts €10,- per keer. In een trendy lounge staan supermoderne Ergoline zonnebanken, natuurlijk van alle gemakken voorzien.

Deskundig personeel

De vriendelijke medewerkers van TANLOUNGE zorgen goed voor je. Met een deskundige huidanalyse, persoonlijk zonneadvies en antwoord op al je zonnebankvragen.

Easy & relaxed

De sfeer is easy en relaxed. Je komt helemaal tot rust. TANLOUNGE is meer dan een zonnestudio alleen. TANLOUNGE is jouw moment van rust in je drukke bestaan.

Persoonlijke pas

Je ontvangt bij je eerste bezoek een gratis persoonlijke pas. Met deze pas kunnen wij jou van het juiste advies voorzien.

Na iedere zonnebeurt wordt de bank door ons professioneel gereinigd en staan er in iedere cabine producten voor persoonlijke hygiene zoals een handoek, deodorant en reinigingsproducten. Uiteraard staat er na afloop een drankje voor je klaar.
TANLOUNGE - lid van SVZ

Uiteraard is TANLOUNGE lid van de vereniging Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ). SVZ is de branchevereniging van zonnestudio’s, fabrikanten van zonne-apparatuur en leveranciers van zonne-apparatuur.

SVZ stelt eisen aan het lidmaatschap. Zo moeten de aangesloten zonnestudio’s zich houden aan een Code voor de praktijkuitoefening. Die garandeert een hoog niveau van advies over het zonnen, dienstverlening door deskundig opgeleide medewerkers, hygiene in de studio en veiligheid van de apparatuur.

Voor professioneel en verantwoord zonnen ben je bij TANLOUNGE op het enige juiste adres!